10.08.2020Møde & Event News

Grønlandske hotelkonger slår dørene op til nyt hotel i Nuuk

Selvom Corona-krisen har ramt turist- og hotelbranchen ekstra hårdt i Grønland, åbner der et nyt stort hotel i den grønlandske hovedstad Nuuk den 28. august.

Det stort anlagte budgethotel HHE Express har stået klar med sine 108 værelser siden april, hvor hotellet oprindeligt skulle tage imod de første gæster. Men Corona-krisen kom i vejen, og man har i flere omgange været nødt til at udsætte åbningen. Men selvom branchen i Grønland fortsat er hårdt ramt af manglende turister, åbner Helge Tang og Carl Juhl deres nye hotelsatsning i Nuuk den 28. august. ”Vi har faciliteterne klar, og vi er klædt godt på til at tage imod turister både herfra landet og fra udlandet” fortæller hotelejer Helge Tang, der også understreger, at man hos Hotel Hans Egede har lagt mange kræfter i at opretholde det bedst mulige sikkerhedsniveau i forhold til Covid-19.

”Hygiejne og sikkerhed var også før krisen vigtigt i vores branche, og vi sørger for, at det er sikkert for både gæster og personale, når man besøger vores hoteller og restauranter” HHE Express er det første lavprishotel i Nuuk, der er udviklet til at tage godt imod turister og rejsende, der ønsker gode funktionelle værelser til en god pris.

Den samlede investering er på mere end 100 millioner kr., og den største satsning af sin art siden 90érne i Nuuk. Hotellet består af 3 etager med 108 velindrettede værelser, reception, morgenmadsrestaurant og en hyggelig cafe i dag- og aftentimerne. Hotellet er tilknyttet det europæiske kvalitetskoncept Union Star, der indestår for at kvaliteten svarer til de stjerner hotellet tildeles efter hvert årlig inspektion. De to hotelejere driver også Hotel Hans Egede i Nuuk, som er et firestjernet hotel med et femstjernet konferencecenter.

Det nye HHE Express hotel er et supplement til Hotel Hans Egede. Et alternativ til forretningshotellet. HHE Express er et 3-stjernet budgethotel, hvor nøgleordene er billige priser, lækkert design og en central beliggenhed med gåafstand til alle hovedstadens seværdigheder.

Læs mere om HHE Express


?