29.03.2021Møde & Event News

Grønnere konferencer i Nordsjælland

Højstrupgård er blevet Green Key-certificeret lige som naboen Konventum.

Herskabsejendommen og mødestedet Højstrupgård følger i konferencecentret Konventums fodspor og er netop blevet Green Key- certificeret.

”Det er fantastisk at se, hvordan miljøindsatsen fra én virksomhed spreder sig, når virksomheden udvider. Vidensdeling, der går på tværs, danner grobund for gode resultater og erfaringer med miljøindsatsen,” skriver Green Key på organisationens hjemmeside.

Højstrupgård og Konventum deler 300.000 kvadratmeter land og kan tilbyde deres gæster naturskønne oplevelser til både arbejde og fest.

Højstrupgård er en herskabsejendom med 12 mødelokaler og 36 værelser med udsigt til skov, hav eller park. Selv indefra på kursus føles det som at være midt i skoven, da man på Højstrupgård har valgt at have store partier af glas, så gæsterne kan nyde de smukke omgivelser.

”Selv om oplevelserne på de to steder er meget forskellige, så er bygningerne med tiden blevet fysisk forbundne og den grønne drift fra Konventum er smittet af på Højstrupgård med ens affaldssortering, energitiltag og indkøb for bare at nævne få,” fortæller Green Key.

Se mere om Højstrupgaard


?