20.09.2021Møde & Event News

Guldsmeden Bryggen genåbner

Nyt hotel nær Islands Brygge i København er Guldsmeden Hotels nyeste.

Guldsmeden Hotels nyeste hotel Guldsmeden Bryggen i København åbnede oprindeligt i februar 2020 - altså kort før coronapandemien ramte Danmark. Siden blev hotellet i Gullfossgade nær Islands Brygge - ligesom de øvrige Guldsmeden-hoteller - lukket ned på grund af coronakrisen.

Nu kan den danske boutiquehotelkæde imidlertid annoncere, at Guldsmeden Bryggen atter er åbent.

”Vi er så glade for at kunne annoncere åbning af vores nyeste hotel i hjertet af København. Vi har taget alt, hvad vi elsker ved vores andre hoteller, og tilføjet et par nye funktioner, der helt sikkert vil gøre et ophold endnu bedre,” fortæller Guldsmeden Hotels på LinkedIn.

Bryggen Guldsmeden er indrettet med 212 værelser i Guldsmeden-kæden karakteristiske nordisk-møder-Bali-stil. Hotellet har blandt andet en hyggelig gårdhave, opvarmet udendørs pool i Bali-stil og fitness faciliteter.

Som på de øvrige Guldsmeden-hoteller er der også på Bryggen meget fokus på bæredygtighed. Eksempelvis er alle tekstiler fra sengelinned til håndklæder fremstillet af øko-materialer, mens ”intelligente” bruserne på hotellet giver en vandbesparelse på mellem 50 og 90 procent.

Se mere om Guldsmeden Bryggen


?