26.07.2017Møde & Event News

Guldsmeden Hotels åbner i Berlin

Lulu Guldsmeden åbner sit første hotel i Tyskland til september med møderum og "dänisches hygge" på Potsdamer Strasse 81.

Den danske hotelgruppe Guldsmeden Hotels åbner sit første hotel i Tyskland med 81 forskelligt indrettede værelser og 6 suiter. Der er et mødelokale til 12 personer og et såkaldt "Multi-purpose lokale", hvor væggen kan skydes til side.

Hotellet i Berlin markedsføres som et "Dänisches Hyggge-Hotel", hvilket i tyske medier betegnes som "kombinationen af atmosfære, samvær og afslapning, som var man hjemme". De for Guldsmeden Hotels typiske himmelsenge på værelserne og det gennemførte grønne, bæredygtige koncept, bliver også kendetegnende for det tyske Lulu Guldsmeden Hotel.

Hotellet råder over en stemningsfuld baggård og et bibliotek kaldet "Lulu's Library", hvor der blandt andet skal arrangeres kunstner-træf på tværs af kunstarter. Der bliver stærkt fokus på det kulinariske med det nordiske køkken som trækplaster og ikke mindst dansk smørrebrød som en vigtig sinatur på menukortet.

Bag hotelkæden står Sandra og Marc Weinert. Parret åbnede det første Guldsmeden Hotel i 1999 i Aarhus.  I dag omfatter hotelkæden yderligere 5 hoteller i København samt hoteller i henholdsvis Oslo, Reykjavik og Bali. (Kilde: Tophotel.de)

Se mere om Lulu Guldsmeden i Berlin


?