28.09.2020Møde & Event News

Han er stadig på toppen

Piil & Co. driftes af én af de store gamle drenge, og får topkarakter i Børsen.

For mere end 1 år siden overtog Rasmus Bo Bojesen restaurant Piil & Co. på Bakken i Dyrehaven. Han har altid hørt til eliten af de catering- og restaurationsfolk, der formår at bevare kvalitet og nyskabelse i både a la carte-forretningen og i stordriften. Nu nyder han at lægge sjæl og faglig dygtighed i den smukke restaurant i udkanten af Dyrehavsbakken.

Flere anmeldere har været forbi og afleveret topkarakter til stedet, som hver weekend har åbent i Skovbaren med bål, kakao og lækre sandwich (ikke ret mange kan lave en flæskestegssandwich som Rasmus Bo Bojesen!). I fredags var det Børsens madanmelder, Ole Troelsø, der havde været forbi og afleverede 5 ud af 6 stjerner til Piil & Co., som han kalder ”en fremragende smørrebrødsrestaurant” og anvender overskrifter som ”Et mirakel”, ”Fantastisk karrysild”, ”..den mest indbydende sildemad, jeg længe har set” og ”De romantiske omgivelser er et ekstra krydderi”.

Han kan stadig, Rasmus Bo Bojesen, - og Ole Troelsø afslutter sin anmeldelse med: ”… at Piil & Co. til fulde lykkes med sit erklærede mål om at nyfortolke klassikerne. Der er masser af skøn smag, og de romantiske omgivelser er et ekstra krydderi, som især kan nydes nu, hvor den larmende nabo er sæsonlukket”.

Læs mere om Piil og Co


?