02.03.2020Møde & Event News

Her er man 'lidt væk' og meget mere sammen

Man trækker vejret anderledes, eventmulighederne er nogle andre - og kronekursen en god bid lavere hos disse 3 sydsvenske mødesteder.

Disse 3 nye, svenske partnere hos Kursuslex og Konference.dk nyder alle godt af denne følelse af 'noget andet' og en skønhed med anderledes natur og eventmuligheder lige uden for døren.

Kullagårdens Wärdshus
Det idylliske Kullagårdens Wärdshus ligger kun 35 km fra Helsingborg ved Kullabergs naturreservat. Skoven, golfbanen, bjergene og havet giver mange valgmuligheder til forskellige aktiviteter og udflugter. Mødestedet samarbejder med både Kullabergsguiderne, der arrangerer klatring og paddle safari såvel som en lokal vingård, som ligger inden for cykelafstand. Det største mødelokale rummer op til 40 personer.

Hotell Spa & Lögnäs Gård
Familiegården og samtidig Laholms største hotel byder på spa, konference, overnatning og fest i landlige omgivelser på grænsen mellem Halland og Skåne, Her plads op til 140 mennesker. Der er overnatning i 34 hyggelige og landlige værelser og et stort udvalg af både sjove og hurtige aktiviteter at vælge imellem.

Naturligvis Golf & Konferencesamling
Kun 40 minutter fra Kastrup over Øresundsbroen ligger dette naturskønne mødested. Her ved Skånes bølgende landskab har I altid hele stedet for jer selv. Konferenceafdelingen kan  rumme op til 75 gæster. Stedet drives af Utmaningarnas Hus som er eksperter i bl.a. teambuilding.

Se mere om Kullagårdens Wärdshus
Se mere om Hotell Spa & Lögnäs Gård
Se mere om Naturligvis Golf & Konferencesamling


?