18.11.2019Møde & Event News

Her findes både møder, kultur og sport

Der kan være op til 550 i dette lokale, som kan omdannes til hvad som helst. Lige udenfor er der klatrevægge, musik og mødelokaler i flere etager.

DGI Huset Nordkraft ligger centralt i Aalborg med byens bedste beliggenhed. Når man opholder sig i Nordkraft, er man ikke et sekund i tvivl om, at de tykke betonmure gemmer på en spændende historie. Den ikoniske og rå bygning med gigantiske kult-ragte hængende i de højloftede lokaler rummer alt fra musik, teater, film, sport og læring til mødefaciliteter.

DGI Huset Nordkraft er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk.

Møderum over flere etager

I hjertet af Nordkraft ligger DGI Huset, som byder på moderne møde- og konferencelokaler fordelt over flere etager. DGI Huset hjælper med det hele og serveer en fantastisk forplejning fra stedets egen café.

Pakke eller skræddersyet løsning

Man kan enten vælge en en samlet løsning til sit arrangement - eller få alt tilpasset med særlige mål for øje. Vælger man mødepakken, får man lokaleleje, forplejning, opstilling i lokalet, teknikhjælp og service. Der er AV-udstyr i alle lokaler, og husets tekniker er inden for rækkevidde hele dagen. Udover store sal findes også 9 mødelokaler samt 8 gruppelokaler.

Se mere om DGI Huset Nordkraft


?