05.11.2019Møde & Event News

Her hører deltagerne efter!

Intet sted har man større fokus end i biografen. Brug biffens stærke fordele til de svære, sjove og vigtige informationer.

Her er man som gæst vant til at al opmærksomhed går mod lærredet. Og så kan man være sikker på, at deltagerne sidder behageligt, at de har opmærksomheden mod det, som vises, og at lyden i høj grad er med til at understrege budskabet. Nordisk Film Biograferer ny partner hos Kursuslex og Konference.dk.

Som bekendt er netop biograferne et sted, hvor man er vant til at tage imod både det tunge, det sjove og det lærerige. Og så er der den lille sædvane, at man normalt ikke tænder for sin mobil i en biograf. Det er endnu et stærkt kort i forhold til at få den fulde attention fra deltagerne.

23 mødesteder over hele landet

Nordisk Film Biografer kan rumme alle typer af begivenheder. Biografens personale sikrer en imødekommende service og professionel håndtering af det tekniske. I Nordisk Film Biografer får du 23 moderne biografer, beliggende i alle større byer i hele landet.

Personalet sikrer alle aspekter af arrangementet, lige fra det samlede overblik, til alle væsentlige detaljer i forbindelse med planlægning, koordinering og afvikling. Det gælder naturligvis også mad og drikke.

Se mere om Nordisk Film Biografer


?