08.11.2021Møde & Event News

Himmerland skal have ny turistdirektør

Destination Himmerlands turistdirektør Jimmi Stæhr-Petersen rykker til Odense.

Destination Himmerland skal have ny turistdirektør, da Jimmi Stæhr-Petersen fratræder sin stilling.

Efter to år som turistdirektør i Destination Himmerland har Jimmi Stæhr-Petersen måtte tage en svær beslutning og opsige sin stilling af private årsager.

“Jeg har haft fem spændende år i den himmerlandske turisme, hvoraf de sidste to år har været særlige for mig. At have været med til at skabe Destination Himmerland og få synliggjort Himmerland på landkortet, har været en rejse, jeg ikke ville have været foruden,” siger Jimmi Stæhr-Petersen

Han opsiger sin stilling på grund af et personligt afsavn i hverdagen. Hans kone har en tidskrævende direktørstilling i Odense, som ikke harmonerer med den ønskede tid sammen.

”Derfor har jeg sagt ja til en stilling som forretningsudvikler i VisitOdense,” siger Jimmi Stæhr-Petersen, der stopper i Destination Himmerland ved udgangen af november.

Bestyrelsen for Destination Himmerland beklager Jimmi Stæhr-Petersens opsigelse, men viser samtidig forståelse.

“Jeg har stor respekt for hans valg, ligesom jeg mener, at han som turistdirektør afleverer Destination Himmerland et rigtig godt sted. Så vi takker Jimmi for den store indsats og ønsker ham god vind i Odense. Nu går vi i gang med at sikre den bedste proces hen mod at finde en ny turistdirektør,” siger bestyrelsesformand Peter Hansen.

Se mere om Destination Himmerland


?