18.04.2021Møde & Event News

Historisk hotel åbner igen

Det gennemrenovererede Jørgensens Hotel i Horsens er klar til at byde gæster velkommen igen.

Det 177 år gamle Jørgensens Hotel i Horsens, som genåbnede for et år siden efter en gennemgribende renovering, er klar til at byde gæster velkommen igen.

Onsdag den 21. april genåbner det flot restaurerede boutiquehotel – med hotelophold, møder- og konferencer, frokost og middag i restaurant Eydes, på hotellets terrasse samt i vinbaren med egen vinbutik.

”Vi glæder os til at se hotellet summe af liv og glade mennesker. Samtidig tager vi forholdene omkring Corona og vores åbning meget seriøst og har forberedt os på en åbning med fokus på nærvær, samvær og alt det, vi har savnet ved det gode liv i godt selskab,” siger hoteldirektør Kari Brandsgård, der tiltrådte på Jørgensens Hotel i februar. Hun kom fra en stilling som direktør for Haraldskær Sinatur.

Udover ny hoteldirektør og restaurantchef, opruster Jørgensens Hotel ved åbningen også med tre sommelierer, som alle er medlemmer af Dansk Sommelier Forening.
 
Jørgensen Hotel har 59 værelser og har til huse i det smukke Lichtenbergs Palæ fra 1744, som ligger i hovedgaden midt i Horsens. Med de nyrenoverede, historiske rammer, ser Jørgensens Hotels direktør positivt på fremtiden.

”Vi er klar til anden runde, til at skabe liv i den historiske bygning med de stolte traditioner og sætte fokus på det gode liv, værtskab og glæden ved de mange lokale råvarer,” siger Kari Brandsgård.

 

Læs mere om Jørgensens Hotel


?