10.03.2020Møde & Event News

Hold møde i 5-stjernet mødeluksus

Kim Utzon har designet og opført hvert enkelt lokale for at imødekomme behov og ønsker fra mødeplanlæggere og gæster.

I international 5-stjernet mødeklasse med lys, luft og energi er der grundlag for højt udbytte hos Hotel Opus Horsens, som er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk. Her bliver møderne med garanti afviklet i topklasse – alt sammen med personligt engagement.

132 værelser til rådighed

Kombineret med de 132 værelser i topklasse tilbyder Hotel Opus Horsens en helhed og harmoni, der skaber ro til at koncentrere sig om det væsentlige i kombination med stor nydelse og positivitet. Hotellet rummer 390 deltagere.

Alle konference- og mødelokaler er lyse, moderne og velindrettede samt udstyret med det nyeste AV og bekvemme konferencemøbler. Al forplejning er nøje tilberedt af de fineste råvarer og nænsomt anrettet i individuelle portioner.

Gratis parkering samt el-opladningspladser

Ankommer du i bil, kan du gratis benytte en af hotellets 100 pladser i egen parkeringskælder med elevator direkte til lobbyen. I parkeringskælderen finder du også opladning til elbil. Derudover tilbydes 250 udendørs parkeringspladser. Lyntoget stopper i Horsens – det tager 2 timer fra Høje Tåstrup. Afstand til banegården er 1,5 km og motorvejen 8 km.

Se mere om Hotel Opus Horsens


?