06.01.2020Møde & Event News

Hold møde med Beatles

Hotel Fuglsøcentret kommer op på 171 værelser, når udvidelsen er klar dette forår. Møderne kan kombineres med 60 årlige koncerter.

Hvad med at afslutte næste møde med en Beatles Revival, Burhan G eller måske en Procol Harum koncert? Eller med et af de mange andre musiknavne, som gæster hotellet i Mols Bjerge. Koncerterne udgør efterhånden 50 procent af omsætningen på Hotel Fuglsøcentret, der efter en udvidelse til marts står klar med 171 værelser. Hotellet har gennem de senere år gjort sig selv til Danmarks førende koncerthotel med omkring 60 koncerter om året.

336 overnattende gæster

Den succesrige koncertsatsning har lagt grunden for udvidelsen af både koncertpladser og overnattende gæster. Koncertsalen er blevet udbygget, så der nu er plads til 950 deltagere til hver koncert mod tidligere 760. Fra den 1. marts 2020 tilbygges yderligere 8 hotelværelser, så kapaciteten når op på 171 værelser og plads til 336 overnattende gæster.

Store udenlandske musiknavne

Koncertaktiviteterne er blevet så omfattende, at aktiviteterne er udskilt i et separat datterselskab med navnet Fuglsø Koncerter A/S. “Siden 2012, hvor vi åbnede, har vi arbejdet benhårdt på at blive det største, privatejede spillested i Danmark. Dette er vi ved at være i mål med, men udviklingen stopper ikke her, for nu byder fremtiden på større og større udenlandske musiknavne,” siger adm. dir. Peter Brinks. Kilde: StandBy

Se mere om Fuglsøcentret


?