05.02.2019Møde & Event News

Hold mødet på jeres egen ø

Midt i naturen ligger mødefaciliteterne i al deres luksus, kun omgivet af natur og blåt hav. Der er kun jer - og måske et eventbureau, hvis I ønsker det.

Vejrø Resort er afslappet ø-luksus, som ikke findes andre steder. Her lever man om noget det enkle liv. Blandingen af landlig charme, stilfuld indretning og tilbagelænet ø-luksus er en lise for sjælen. Resortet er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk.

Et ægte køkken med gode råvarer

Restaurant Skipperly er et ærligt køkken baseret fortrinsvis på øens egenproduktion af økologiske råvarer. Her er de gode råvarers smag, duft og konsistens i centrum. Da køkkenet er baseret på de råvarer, der er til rådighed her og nu, ligger menuen aldrig fast. Til gengæld kan I være sikre på friske råvarer hentet direkte i naturen, og tilberedt med kærlighed og kreativitet.

Restaurant Skipperly har plads til 50 spisende gæster i underetagen og ekstra 20 pladser oppe under træbjælkerne på 1. sal. Når vejret er til det, rykker vi gerne udenfor i den friske ø-luft.

Eksklusiv og afsondret beliggenhed

På Vejrø Resort i Smålandshavet nord for Lolland har man verden og de hvide strande for sig selv. De dejlige mødefaciliteter ligger i Smålandsfarvandet 9 km nord for Lolland. Vejrø er med sine godt 1,5 km² en af Danmarks mindste øer, omkranset af en vekslende sandstrand. Her får gæsterne roen og overskuddet tilbage.

Overnatning foregår i afslappet luksusstil i suiter eller deluxe dobbeltværelser på Blæsenborg eller i Karlekammeret med små ferielejligheder. Derudover findes der dobbeltværelser i et af de fire gæstehuse. Øen er ikke større, end at man kan foretage en walk & talk på en tur hele vejen rundt om øen.


Se mere om Vejrø Resort


?