13.09.2019Møde & Event News

Holder I møder i udlandet?

Mød Alfa Travel, FCM Travel Solutions. Egencia og Nortlander Business og mange andre udstillere på den nye "Meeting Live International".

Meeting Live International er et helt nyt forum for dig, der arrangerer og planlægger møder, konferencer, firmarejser, firmaevents, kurser, etc. i udlandet. Vær med den 7. oktober på det 5-stjernede Radisson Collection Hotel Royal. I løbet af dagen forkæles du med lækker mad og drikke.

Udover at opleve de luksuriøse omgivelser på det ikoniske designhotel i København kan du møde en perlerække af internationale MICE suppliers og få masser inspiration til at afholde spændende arrangementer i udlandet. Du kan holde op til 10 forbookede møder af 15 min. varighed med alt fra internationale hoteller/venues, event- og rejsebureauer, sportsdestinationer, turistkontorer, forlystelsesparker, cruiseselskaber og mange andre spændende udstillere.

Mød også en sand verdensmand

Forretningsmanden Per Wimmer holder foredrag om sine mange rejser. Udover at have succés i finansverdenen er han nemlig også en ægte globetrotter. Lige nu er han f.eks. i fuld gang med forberedelserne til sin kommende rumrejse.

Firma-skirejser med Nortlander
 
Overvejer du en vidunderlig tur til Alperne med virksomheden? Mød Nortlander Business og hør, hvordan du kan få en komplet løsning med fly, transfer, indkvartering, transport, liftkort, konferencelokaler, aktiviteter og middage.

Bo f.eks. på 4-stjernede Hotel Marietta i Obertauern i Østrig, hvor der er skandinavisk personale. Hotellet har 4 forskellige konferencerum, som har kapacitet til alt mellem 12-200 personer. Der er wellnessafdeling, lounge og separat spisesektion i restauranten.

Se mere om Meeting Live International


?