20.04.2020Møde & Event News

HORESTA giver regeringen konkrete ideer

I sidste uge foreslog HORESTA et nyt fradrag til alle voksne danskere ved køb af for eksempel hotelovernatninger og restaurantbesøg.

Virksomheder skal samtidig ydes fuldt fradrag for køb af overnatning, restaurantbesøg, bespisning, møder, kurser, sociale arrangementer m.v. Begge fradragsmuligheder skal gælde for 2020 og 2021. Målet er at få gang i omsætningen i erhvervet igen så hurtigt som muligt.

Det er lykkedes at påvirke vigtige instanser

”Før krisen var vi et af de vigtigste væksterhverv. Men det har meget lange udsigter, før vi er tilbage på niveau. Selv om grænserne åbner igen, vil rejselysten først komme tilbage om lang tid. Samtidig må vi forvente, at forbrugerne holder på deres penge i mange måneder frem. Derfor foreslår vi en ordning, hvor man ligesom med håndværkerfradraget kan opnå fradrag på 18.700 kroner”, siger Katia K. Østergaard, der er adm. direktør i HORESTA

HORESTA tager positivt imod, at det i lørdags lykkedes at lande flere aftaler, som forbedrer hjælpen til erhvervslivet under den aktuelle COVID-19-krise. ”På en række områder er det lykkedes at få forbedringer igennem, som vi har efterlyst. Det er rigtig positivt”, siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard. Foto: Scandic hotelværelse.

Se mere om HORESTA


?