13.09.2021Møde & Event News

Hotel Alsik får nyt eventsted

Steigenberger Alsik Hotel åbner næste år nyt stort eventsted i Sønderborgs tidligere kaserneområde.

I sommeren 2022 åbner Steigenberger Alsik Hotel & Spa et nyt stort eventsted i Sønderborg med plads til blandt andet messer, konferencer, udstillinger, firmafester, koncerter, dinnershows, gastronomiske events og meget andet.

Det nye eventsted ligger 300 meter fra Alsik Hotel & Spa på det gamle kaserneområde, der tidligere husede Hærens Sergentskole i Sønderborg.

Sergenten byder på en stor eventhal med plads til op til 600 siddende eller 1.500 stående gæster. Dertil kommer en eksklusive lounge på 1. sal med egen bar.

Det nye eventsted er indrettet i en historisk bygning. I årtier blev Danmarks sergenter uddannet på den nu nedlagte Sønderborg Kaserne, hvis historie går tilbage til 1907. Sergenten har til huse i kasernens gamle værkstedsbygning, som er blevet totalrenoveret og moderniseret.

På samme måde som mænd og kvinder i årevis strømmede til Sønderborg for at uddanne sig til sergenter, skal det nye eventsted ifølge Alsik Hotel & Spa trække folk til Sønderborg.

Med det nye eventsted er det muligt at kombinere et arrangement i Sergenten med fx mødelokaler eller festsalen på Hotel Alsik, ligesom overnatning og fx spaoplevelser kan være en del af pakken.

Steigenberger Alsik Hotel & Spa rummer tre restauranter, 190 værelser, ni mødelokaler samt en stor spa- og wellness-afdeling.

Se mere om Steigenberger Alsik Hotel & Spa


?