12.11.2019Møde & Event News

Hotel i kæmpe opgradering

En 2-cifret millioninvestering i Spa og Wellness på Hotel Faaborg Fjord er blot én ud af flere ændringer for det nye Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference.

Hotel i Faaborg Fjord sætter gang i den interne opgradering, og der er allerede fuld skrue på de første initiativer. I 2020 slår hotellet dørene op for Sydfyns nye Spa & Wellness som supplement til hotellets egen private strand.

Fra træt til topmoderne

Hotellet har igennem en længere periode været lidt træt og tiden har stået stille. Men nu lyder visioner på at opgradere til et moderne og stilrent hotel. Det skal kunne mærkes allerede på hjemmesiden.

Udover en ny Spa & Wellness afdeling sker der også en masse i Restaurant Vinoteket, hvor gæster kan se frem til en helt ny stil med gennemgående farvesammensætning, rustik natur og en kerne af varme og intimitet.

Nyt look allerede fra ankomsten

Fællesområderne ved de store konferencelokaler vil også opleve at blive opgraderet med nyt gulv og interiør. Ligesom reception og hall bliver opgraderet med nyt look. Hotellet er igen medlem af Brancheorganisationen HORESTA fra den 01/01-2020 og er klassificeret som et 3-stjernet superior hotel og 4 stjerner på konferencefaciliteterne.

Se mere om Hotel Faaborg Fjord


?