14.04.2020Møde & Event News

Hotel på 10 etager undervejs

Et stort nyt hotel er på tegnebrættet i Randers. Konferencelokaler og restaurant bliver placeret på toppen, og der bliver også plads til et spa-område.

Ved Brotoften ned til Gudenåen i Randers er der ideer om at opføre et hotel på 10 etager og 5 punkthuse med i alt 300 lejligheder i op til 20 etager. På øverste etage af hotellet er der overvejelser om at etablere et restaurantområde samt konferencefaciliteter.

Spa og wellness oveni

Derudover skal der også være spa- og wellness-faciliteter. Man forestiller sig, at den unikke beliggenhed ned til vandet vil bidrage til at tiltrække turister til i samspil med regnskoven og naturen.Randers har længe kæmpet med utilstrækkelig hotelkapacitet og manglende overnatningsmuligheder.

Randers Amtsavis skriver: Randers har længe kæmpet med utilstrækkelig hotelkapacitet og manglende overnatningsmuligheder. Når byggeriet på Kongens Ege står færdigt, vil der komme 40 ekstra hotelsenge til de 247, der allerede er. "Det er lidt sjovt at lave et hotel, der ligger på byens absolut bedste beliggenhed. Der er udsigt over fjorden og ind over Gudenå," siger advokat Bent Stamer som står bag bag projektet.

Se mere om det nye hotel i Randers
 


?