21.11.2019Møde & Event News

Hotel Randers har kæmpet sig til Green Key

"Både gæsterne og vi som virksomhed har interesse i at nedbringe vores samlede forbrug til gavn for miljøet,”siger direktør Sven Nørskov Eskildsen.

Hoteller mødes i stigende grad med krav fra kunderne om at tage ansvar og skrue ned for forbruget. Hos Hotel Randers har man taget konsekvensen og er gået målrettet efter miljømærkningen Green Key, skriver Randersidag.dk.

Fælles ansvar

”Bæredygtighed er og bliver noget, vi som hotel både vil og skal forholde os aktivt til i dag. Vi er ligesom alle andre brancher nødt til at følge med tiden, og både gæsterne og vi som virksomhed har interesse i at nedbringe vores samlede forbrug til gavn for miljøet”, siger direktør Sven Nørskov Eskildsen.

Det er blevet et krav

Hotel Randers har da også oplevet en stor interesse fra både personale og gæster i processen. I dag har mange større offentlige og private organisationer en miljøpolitik, der kræver, at samtlige leverandører lever op til moderne standarder for grøn drift. Det trækker også spor i turismebranchen, hvor man de senere år har arbejdet på at forny miljøcertificeringen Green Key. I dag stilles der endnu højere krav til de virksomheder og organisationer, der vil opnå certificeringen.

Se mere om Hotel Randers


?