20.10.2020Møde & Event News

Hotel Stella Maris og Vejrø skruer op for ambitionerne

Salgsplaner erstattet af nyt, bæredygtigt, økologisk ø-projekt.

Kim Fournais, der ejer både Vejrø i smålandsfarvandet og Hotel Stella Maris i Svendborg, vil bringe de 2 unikke steder endnu tættere sammen. Tidligere har det været meldt ud, at Hotel Stella Maris var til salg, men dette er nu skrinlagt til fordel for en ambitiøs plan om at arbejde tættere sammen med Vejrø. Øen har haft en forrygende sommersæson med rekord mange gæster, der har lagt vejen forbi i egen båd, sejlet med Vejrøs lille færge eller ankommet med fly. I hele efteråret er der også godt booket op med private getaways, fester og virksomhedsmøder. Det er helt tydeligt, at mange danskere i år har opdaget de lokale perler i Danmark, og lært at sætte pris på roen som en kontrast til charterferien sydpå.

Som et led i de nye planer er tidligere hoteldirektør på Hotel Stella Maris, Vibeke Wonsbeck, udpeget som direktør for Vejrø Gruppen, der inkluderer både Hotel Stella Maris og Vejrø Resort.

Vejrø har indgået et samarbejde med Nationalt Center for Lokale Fødevarer, hvor man vil udvikle Vejrøs mark-til-mund-koncept, så den bæredygtige produktion af økologisk kød og grønt på Vejrø og de lokale råvarer kan bruges både på Stella Maris og på sigt også tilbydes de lokale i Svendborg-området.

De bæredygtige ambitioner omfatter også planer for at endnu mere vedvarende energi på Vejrø med det mål at skabe et fuldt bæredygtigt lokalsamfund, der udover at være til glæde for Vejrø og Stella Maris’ gæster, også kan være en vigtigt inspiration ved at vise, hvordan fremtidens bæredygtigt samfund kan se ud.

Vi glæder os til i den kommende tid kunne fortælle mere om de mange spændende nye tiltag på Hotel Stella Maris og Vejrø.

Læs mere om Hotel Stella Maris

Læs mere om Vejrø Resort


?