31.05.2021Møde & Event News

Hotel Twentyseven bliver til h27

Centralt hotel i København er blevet gennemrenoveret og skifter navn til h27.

Det kendte Hotel Twentyseven i Løngangstræde i hjertet af København var tidligere en del af First Hotels, men har siden starten af 2020 været drevet som selvstændigt hotel. Hotellet indledte i 2020 en gennemgribende renovering og fornyelse, hvor alle værelser, lobbyområde og øvrige fællesarealer indrettes med fokus på dansk design fra 50’erne og 60’erne.

Ønsket er at give gæsterne en oplevelse af at være på besøg i en klassisk københavnerlejlighed snarere end på et traditionelt hotel. Renoveringen beløber sig til 26 millioner danske kroner og forventes færdig i løbet af juni måned i år.

Med sine 200 værelser og centrale beliggenhed er hotellet et blandt mange hoteller i den kategori på det københavnske hotelmarked. Så at adskille sig fra lignende hoteller var et centralt omdrejningspunkt hos ledelsen på h27, da man skulle beslutte sig for indretningen, stilen og profilen for hotellet.

”Hotellets bygning kan dateres tilbage til 1927 og det var derfor vigtigt for os, at vi i renoveringen af hotellet fandt en stil og en indretning, som kunne harmonere med de historiske rammer. Der findes rigtig mange bygninger og lejligheder i København fra den tidsperiode, og for at ramme følelsen af ”københavnerlejlighed” var det oplagt at gå i retning af dansk design fra 50’erne og 60’erne. Møbler, tekstiler og træsorter fra denne periode passer også rigtigt godt til bygningen,” siger Thomas Bagger, Cluster Manager for h27 og søsterhotellet Hotel Mayfair.

Både h27 og søsterhotellet Hotel Mayfair ejes og drives af Pandox, som er Nordeuropas førende hotelejendomsselskab.

Læs mere om h27


?