21.03.2019Møde & Event News

Hotelgæster i dag vil føle sig unge

Hotelgæster i dag søger en bestemt livsstil og ikke noget med 2, 3, 4 eller 5 stjerner. Tysk hotelejer har taget konsekvensen og indretter ungt.

Hotelejer for Heimathafen Hotels, Jens Sroka er kendt for sine ukonventionelle hoteller især langs kystlinjen i Nordtyskland. Hotellerne er indrettet ganske hjemligt i stilen, og det maritime spiller ind overalt. Jens Sroka understreger også, at ingen vil lade sig transportere langt uden også at få en stor oplevelse ud af det. Så jo flere gæster, man vil have, jo mere må man skille sig ud. Hoteldesignet og opholdet skal give en oplevelse, som er fjernt fra det derhjemme og fjernt fra oplevelsen på andre hoteller.

Glem hotelstjerner - nu er det livsstil, der tæller

Reelt er gæsterne på Jens Srokas hoteller gennemsnitligt omkring 40 år, fortæller han. Men indretningen er rettet mod et yngre publikum, "for i dag vil alle føle unge," siger han."Nutidens hotelgæster søger en bestemt livsstil og ikke noget med 2, 3, 4 eller 5 stjerner," er Jens Strokas filosofi og erfaring.

Fotoet her er fra Hotel Bretterbude i Heiligenhafen. Jens Stroka har i alt 6 hotellet og et nyt på vej i 2020. Ikke overraskende går han ofte rundt i afslappet tøj. Ikke for meget sort habit og hvid skjorte her. Kilde: TopHotels.de.

Se mere om Heimathafen Hotels


?