15.11.2019Møde & Event News

Hotelkæde præmieret for inklusion

Scandic modtog i sidste uge prisen som Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion. Bag prisen står Great Place to Work.

Det er andet år i træk, at hotelkæden modtager denne hæder. Danmarks største hotelkæde er landets mest inkluderende virksomhed. Det står klart efter, at Scandic her til aften modtog hæderen som ’Danmarks bedste arbejdsplads til inklusion’ ved Great Place To Works  prisuddeling i Cirkusbygningen i København.

Mangfoldigheden belønnes

Great Place To Work begrunder blandt andet valget med hotelkædens store fokus på en mangfoldig medarbejdersammensætning, hvor Scandic har hele 115 forskellige nationaliteter i arbejdsstyrken fordelt på kædens 27 danske hoteller.

Udover Great Place To Work står "Foreningen Nydansker" bag kåringen af Scandic. ”Vi er stolte og taknemmelige over igen at få inklusionsprisen. Scandics kultur er bygget op om mantraet ’plads til alle’, og vi ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som en stor gevinst og afgørende for vores succes. Det er glædeligt, at vores store og kontinuerlige fokus på inklusion, udvikling og trivsel anerkendes på denne måde. Vores interne undersøgelser viser tydeligt, at netop diversiteten er en afgørende faktor for valget af Scandic som arbejdsplads. Det er vigtigt, når vi de kommende år får brug for hundredevis af nye kollegaer,” siger Anne Mette Pedersen, Scandics HR-direktør i Danmark.

Se mere om Scandic hotellerne


?