08.11.2021Møde & Event News

Hotelkæde præsenterer tre nye hotelchefer

Zleep Hotels har gennemført medarbejderrokade og fået tre nye hotelchefer.

Tre hoteller i Zleep-kæden - Zleep Hotel Prindsen Roskilde, Zleep Hotel Ballerup og det kommende Zleep hotel i Køge, Hotel Niels Juel, har fået nye chefer.

Den nu tidligere Hotel Manager på Zleep Hotel Prindsen Roskilde, Lene Haslund Jensen, vendte den 1. oktober 2021 hjem til Køge og et job som Hotel Manager på Hotel Niels Juel, hvor hun tidligere i karrieren har været både receptionschef og stedfortræder for direktøren.

”Det betyder meget for mig at vende hjem til Hotel Niels Juel. Køge er et attraktivt rejsemål, og derfor har vi også intentioner om at renovere hotellet og fordoble værelseskapaciteten. Set bliver en spændende proces,” siger Lene Haslund Jensen.

Zleep Hotels forventer at være færdig med modernisering, udvidelse og konceptskifte af hotellet inden 2023.

Hotel Manager-stillingen på Zleep Hotel Prindsen Roskilde er overtaget af Charlotte Juhl-Hammerschmidt, der gennem 20 år haft ledende stillinger i hotelbranchen senest som Hotel Manager på Imperial Hotel i København.

”Jeg glæder mig til at tage del i Zleeps rivende udvikling og til at sætte fokus på hver enkelt medarbejdes trivsel via tillid, nærvær og motivation, hvilket i mine øjne er fundamentet for positiv vækst og værdi,” siger Charlotte Juhl-Hammerschmidt.

Også Zleep Hotel Ballerup har fået ny Hotel Manager. Det er Dominik Andersen, der startede hotelkarrieren i Zleep Hotels i 2018 som praktikant og siden som Front Office Manager på kædens lufthavnshotel i Kastrup. Stillingen er et barselsvikariat, der løber frem til efteråret 2022.

”Jeg har altid haft en drøm om at blive hotelchef, så da den interne mulighed opstod, slog jeg til med det samme,” fortæller Dominik Andersen.

Læs mere om Zleep Hotels


?