16.12.2019Møde & Event News

Hotelkæde strikker for udsatte kvinder

Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder modtager vinterstrik fra hotelkæden Danhostel. ”Strik for en sag” luner i mere end én forstand.

Der var stor glæde på Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel forleden dukkede op med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder. Donationen er et resultat af kampagnen 'Strik for en sag', som Danhostel lancerede på alle sine 63 hostels tidligere på året. Her opfordrede man både gæster og medarbejdere på de forskellige hostels til at gribe strikkepindene og være med til at strikke halstørklæder, huer, vanter mv. Det hele med det gode formål at donere de mange strikkede effekter til mennesker med særlige behov.

Ét af FN's verdensmål bliver opfyldt

Strik for en sag kampagnen er blot en af de mange aktiviteter, som Danhostel i år har implementeret i forbindelse med kædens engagement og arbejde med FN’s Verdensmål. For Danhostel er arbejdet med FN’s Verdensmål blevet en hjertesag. Da Danhostel tidligere på året som en af de første hostel kæder i verden offentliggjorde deres engagement i FN’s Verdensmål, var det med et ønske om virkelig at kunne gøre en forskel både nationalt og lokalt.

Se mere om Danhostels kursus og mødesteder


?