31.05.2021Møde & Event News

Hotellejligheder med mødepotentiale

Tiger-grundlægger Lennart Lajboschitz’ nye hotel har også plads til mindre møder.

For knapt et år siden åbnede Lennart Lajboschitz - kendt som grundlægger af butikskæden Tiger - sit nye Hotel Kanalhuset i København.

Kanalhuset ligger direkte ud til Christianshavns berømte kanal og indgår naturligt i bydelens mangfoldighed. Det er dog ikke et helt almindeligt hotel.

Foruden 12 hotelværelser er Kanalhuset indrettet med 14 unikke hotellejligheder på op til 90 kvadratmeter. Samlingspunktet er en hyggelig bar samt en restaurant, hvor der hver aften er fællesspisning. Hotellet rummer desuden flere stuer i forskellige størrelser, som kan bruges til møder eller konferencer.

De 14 hotellejligheder var oprindeligt tænkt som små ”hjem” for folk, der for en kortere eller længere periode skal finde sig et at bo i den danske hovedstad. Gennem det seneste år har lejlighederne dog vist sig at rumme mange flere muligheder end først tænkt. De kan for eksempel danne ramme om møder for op til ti personer, og møderne kan kombineres med frokost i restauranten, eller deltagerne kan få bragt frokosten ind i lejligheden.

Områdechef Signe Bockhahn Bjerregaard fra Rudersal Kommune har eksempelvis brugt en af Kanalhusets hotellejligheder til en strategidag.

”Lejligheden var så smuk. Vi havde fået sat en projektor op. Vi sad om bordet og i sofaen. Det gav en god energi til vores lille konference. Der var en mere afslappet og hyggelig stemning. Det var meget anderledes end de gængse konferencelokaler, som jeg har brugt,” siger Signe Bockhahn Bjerregaard.

Læs mere om Hotel Kanalhuset


?