04.08.2017Møde & Event News

Hoteller adopterer skoleklasser

Hoteller tager ansvar for at lære skoleelever om joblivet. Ny bog om initiativet lanceres på Trinity Hotel og Konference Center 29. august.

"Vi har i flere år - ligesom andre hoteller, kursus- og konferencecentre - med stor succes adopteret en skoleklasse fra Taps/nu Ådalsskolen, og det er et fantastisk samarbejde - win-win over hele linien," siger Metha Palmus Hansen, PA & HR-konsulent på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia.

Nu udkommer der tilmed en bog om initiativet. Udgivelsen foregår ved et gratis event med erfa-indlæg på Trinity Hotel & Konference Center den 29. august kl. 13.00 - 16.30. Bogen indeholder – ud over en beskrivelse af metoden – en lang række erfaringer skrevet af skoler, virksomheder, forældre, politikere og elever. Der er en gratis bog til alle, der deltager ved lanceringen den 29. august.

Gennem efterhånden mange år har vi i netværket arbejdet med initiativet “Virksomheder adopterer skoleklasser“, og efter skolereformen i 2014 indførte “Den Åbne Skole” har vi oplevet en stor interesse for vores metode og erfaringer. Derfor har vi besluttet at skrive en bog – en bog der netop beskriver vores metode og erfaringer – med det formål, at skoler og virksomheder rundt omkring i landet kan lade sig inspirere, og selv gå i gang med at danne længerevarende partnerskaber," skriver Relationsnetværket, som står bag samarbejdet.

Læs mere om bogudgivelse og tilmelding til lanceringen


?