10.08.2020Møde & Event News

Hotellet uden direktør har fundet manden

Nyåbnede Hotel Alsik har haft svært ved at finde den rigtige direktør til det store hotel.

Det store og flotte Hotel Alsik i Sønderborg, der åbnede maj 2019 og allerede har udskiftet 4 direktører, har nu endelig fundet en løsning på ledelsesproblemet. Bitten & Mads Clausen Fonden, der ejer hotellet, har indgået en driftsaftale med konsulent- og rådgivningshuset Telling & Nesager om at overtage det overordnede driftsansvar fore hotellet.

Telling & Nesager er to særdeles erfarne herrer i branchen, hvor Michael Telling har været direktør på bl.a. Hotel d´Angleterre, Kokkedal Slot Copenhagen. Hotel Skt. Petri m.fl. mens Preben Nesager i 34 år var koncernchef for Comwell-kæden. Til den daglige drift har de ansat John Ankjær, partner i Telling & Nesager, som hotellets direktør.

John Ankjær har 30 års erfaring inden for service- og oplevelsesøkonomi, hvor han har haft ledelsesmæssigt og økonomisk ansvar for drift og innovation af en lang række virksomheder i hotel- og oplevelsesindustrien. ”Vi er glade for, at Telling & Nesager og særligt John Ankjær har valgt at påtage sig opgaven med at fortsætte den succes, som hotellet har opnået igennem dets første år. Vi har haft et særdeles godt samarbejde i den forløbne periode og det glæder os, at vi nu har fundet en model til at fortsætte samarbejdet”, udtaler Per Have, administrerende direktør i Bitten & Mads Clausens Fond.

Læs mere om Hotel Alsik


?