26.06.2018Møde & Event News

Hun er ny formand i MPI fra 1. juli

Anne Dalgaard er af mange kendt som "EventAnne". Hun er mødedesigner med knap 20 års erfaring med design og udvikling af events.

"Jeg har været medlem af MPI i 15 år og glæder mig til at overtage roret for en spændende forening, der samler mange forskellige kompetencer og indgangsvinkler til vores fælles branche. I det kommende år vil vi se udad mod Verden og få inspiration fra internationale samarbejder, mens vi holder fast i den retning, der er blevet sat i det forgangne år – nemlig et øget fokus på faglighed," siger Anne Dalgaard til Kursuslex.

I mødebranchen går hun under navnet EventAnne og rådgiver om, hvordan oplevelses- og indlevelsesdesign kan styrke den faglige events formål og udbytte for både mødeejer og -deltager. Desuden arbejder hun som mødeplanlægger i Ingeniørforeningen, IDA, hvor hun tager sig af faglige events rettet mod medlemmerne. Anne har en uddannelse i oplevelsesledelse med i bagagen og et Certificate in Meeting Management (mødebranchens svar på en MBA) – begge dele med speciale i faglige events.

Blogger om fremtidens møde

Anne Dalgaard er mødedesigner med knap 20 års erfaring med design og udvikling af events i bred forstand – lige fra det mindre afdelingsmøde, over studieture og destination management til store konferencer og messer – erfaring, som hun har opnået i jobs i blandt andet Dansk Industri, Dansk IT og Carlson Wagonlit Travel.

Desuden er hun aktiv i debatten om det gode møde i danske og udenlandske mødemedier, blogger om oplevelse og fremtidens møde for VilvordeTalks og Plan Your Meetings samt holder oplæg om, hvad der rører sig i mødebranchen – f.eks. i forhold til fremtidens møde, den oplevelsesbaserede konference og uddannelse i/til den danske mødebranche.

Se mere om MPI


?