08.11.2019Møde & Event News

Hun skal lede verdens største Comfort Hotel Nordic

Hotelprofilen Karina Living skal lede verdens største Comfort Hotel Nordic i Copenhagen Airport med 605 værelser Nordeuropas største kongressal.
 

Hoteldirektøren Karina Living bidrager ned sin store erfaring, sine prisbelønnede kulturskabende egenskaber og sit moderne lederskab, når hun i 2020 skal sætte det spritnye lufthavnshotel Comfort Hotel Nordic i Copenhagen Airport på kortet til næste år. Hotellet får 605 værelser og en kongressal på 2500 m2 med plads til 2150 gæster. I forbindelse med at Comfort Hotel Copenhagen Airport slår dørene op, åbner kongressalen The Hangar også. The Hangar bliver en af de største kongressale blandt luftfartshoteller i Nordeuropa. Der bliver plads til 2150 personer, 5 Cessna-fly eller 25 biler.

Med flere års erfaring fra Absalon Hotel Group og en Executive MBA i bagagen indtræder Karina Living som hoteldirektør på Comfort Hotel Copenhagen Airport d. 2. september. Karina begyndte sin karriere inden for branchen som receptionist og har siden da videreuddannet sig og arbejdet sig op til flere spændende udfordringer, senest i rollen som COO.

Involveret i uddannelse

Foruden sin arbejdserfaring, talrige uddannelser og stor fokus på værdiskabelse har Karina Living altid engageret sig i at kvalitetssikre uddannelser og coache talenter inden for hospitality i sin egenskab af formand for ‘Det faglige udvalg for receptionistuddannelsen’ samt som siddende bestyrelsesmedlem i Horestas lokale uddannelsesudvalg.

Som leder brænder hun for at skabe arbejdsglæde og fællesskab for sine medarbejdere, da hun mener, at god arbejdskultur kombineret med en god strategi medfører, at man tiltrækker og fastholder de rigtige mennesker, samtidig med at man genererer gode resultater.

Har vundet priser

Karina’s involvering i et 3-årigt kultur projektarbejde kulminerede i 2018 med Great Place to Work priserne ‘Danmarks Bedste arbejdsplads’ og ‘Most Fun Place to Work’. En indsats hun planlægger at videreføre på det nye Comfort Hotel Copenhagen Airport. Comfort Hotels er en del af Nordic Choice Hotels med 178 hoteller på mere end 100 destinationer i Skandinavien og Baltikum.

Se mere om Nordic Choice Hotels


?