17.09.2019Møde & Event News

Husk MødeMekka den 26. september

Vær med, når Henrik Good Hovgaard faciliterer fremtidens møder og giver dig værdifuld viden med hjem. Mød også 38 engagerede mødeleverandører og deltag i en spændende konkurrence.

"Den unge ”Netflix” generation vil have skræddersyede møder. Møder som passer til ”mig”. Det betyder ikke, at møderne skal være uden spilleregler. Et skræddersyet møde kan sagtens være stramt faciliteret, men det sker i forhold til en gensidig afstemning om mål og form. Den nye kultur vil være medskabende. Også når det gælder møder." Sådan siger fremtidsforsker Henrik Good Hovgaard, Universal Futurist.com. Mød ham på næste MødeMekka den 26. september, hvor du får lov at være medskabende på nogle af tidens vigtigste trends inden for møder - og er du rigtig god, vinder du en stor, lækker, kurv, som selvfølgelig også er bæredygtig.

38 udstillere

På MødeMekka vil du også kunne holde speedmøder med 38 udstillere i form af mødesteder fra hele landet. MødeMekka foregår på HUONE, hvor der afsluttes med middag og netværk.

Der bliver på alle måder tale om en lærerig, sjov og udbytterig dag, hvor du måske endda kan få de fleste af de kommende aftaler i hus. Men det er op til dig, om du blot vil holde møder for inspirationens skyld - eller om du vil klare alle dine bookinger på en eftermiddag. Begge dele er muligt.

Se program og udstillere på MødeMekka 26. september


?