26.08.2020Møde & Event News

Hverken møder eller konferencer er forbudt

Læs her om de enkle regler

Det er korrekt, at der findes et forsamlingsforbud på 100 personer, men der er vedtaget en række undtagelser til forsamlingsforbuddet, således at man kan samles mere end 100 personer til møder, kurser, konferencer og fester mv., hvis gæsterne ”i det væsentlige” sidder ned.

Faktisk kan man samle helt op til 500 personer. Kursushoteller, konferencecentre og restauranter kan altså lovligt afholde f.eks. fester, men også møder, kurser og konferencer med over 100 deltagere, hvis deltagerne i det væsentlige sidder ned og særlige retningslinjer overholdes. Retningslinjerne handler om hvordan virksomhederne skal forholde sig i forhold til Corona-virus/smitte.

Kursushoteller, konferencecentre og restauranter har styr på reglerne og du kan trygt afvikle møder og konferencer hos dem. På Konference.dk kan du finde flere af de venues, der har indført særlige retningslinjer, men se også efter Horesta´s særlige program ”Safe to Visit”. Når et venue skilter med ”Safe to Visit” kan du være sikker på, at retningslinjerne overholdes.

En messe må man også gerne afholde – præcis som Nordic Meetings & Events Expo 2020 i næste uge. En messe skal afvikles efter samme retningslinjer som et indkøbscenter, men på Nordic Meetings & Events Expo sørger Kursuslex for mange andre tiltag for at minimere smitte-risiko´en.

Du kan trygt deltage på messen – personligt eller digitalt.

TIlmelding Nordic Meetings & Events Expo

Tilmelding online-eventen for Nordic Meetings & Events Expo


?