19.11.2018Møde & Event News

Hyggeligt byhus med skæve oplevelser

Ny partner hos Kursuslex: Mødecenter Odense ligger perfekt placeret lige midt i landet og blot 10 minutters gang fra Odenses tog- og busstation.

"Mødecenter Odense" ligger blot 10 minutters gang fra Odenses tog- og busstation, og der er gratis parkering omkring mødecenteret. Det hyggelige og uformelle hus tilbyder alle faciliteter til blandt andet konferencer, møder og kurser samt firmafester. Som gæst oplever man en smilende og imødekommende service, fulgt op af en velsmagende og nærende forplejning.

Events og skæve oplevelser

Mødecenter Odense har mange muligheder for events og skæve oplevelser i forbindelse med møderne. F.eks. kan der arrangeres musikalske indspark med instruktør, en badetur inkl. sauna i Odense Havnebad eller skattejagt, som kan gennemføres på egen hånd. Lige ved siden af mødecenteret ligger en lille, hyggelig bypark, hvor man kan slappe af - evt. med et spil kroket, ringspil eller kæmpemikado.

Mødelokalerne er lyse og hyggelige i flere størrelser, som matcher både store og små arrangementer. Huset rummer i alt 7 mødelokaler til mellem 2 og 230 personer.

Kaffebuffeten er et kapitel for sig

Allerede ved ankomsten til det uformelle byhus fornemmer man den gode stemning. Husk endelig kagebuffeten om eftermiddagen. Den er et kapitel for sig - og et sikkert hit hos gæsterne. Der er ingen overnatningsmulighed på Mødecenter Odense, men inden for 1 km afstand ligger der 8-9 hoteller i meget forskellige prisklasser.

Se mere om Mødecenter Odense


?