23.11.2018Møde & Event News

Internationalt mødekoncept åbner i Kbh.

I løbet af foråret 2019 åbner 20 kreative møde-, event- og konferencelokaler til booking i en tidligere hangar tæt på Københavns Lufthavn.

HUONE international åbner 20 nye, kreative møde-, event- og konferencelokaler ved Amager Strand - et enkelt metrostop fra Københavns Lufthavn. De 3800 m2 mødelokaler findes i en tidligere SAS-hangar, som netop nu er ved at blive omdannet til topmoderne full-service mødefaciliteter.

Der indrettes 20 kreative, spændende og inspirerende lokaler samt restaurant, bar og fællesarealer. Lokalerne varrierer i størrelse og kan tilpasses alle typer møder og konferencer, lige fra de små møder med 6 deltagere til møder med 180 deltagere i et enkelt lokale. Derudover er der plads til at afholde store events, såsom produktlanceringer, udstillinger og messer for op til 700 personer.

Mødekonceptet har vundet flere internationale priser

HUONE er det finske ord for lokale og HUONE International danner årligt ramme om tusindvis af møder, konferencer og events i deres 3 full-service mødesteder beliggende i Helsinki, Finland og Singapore. HUONE åbner nu deres 4. mødested i København.

"HUONE har altid fokus på at sikre, at mødebookeren får størst mulig succes og resultat ud af deres møde eller konference. Et godt eksempel på, at HUONE er lykkedes med netop vores mødekoncept, er den fine anerkendelse og de resultater, vi har opnået i Singapore, et af verdens hårdeste markeder at drive mødevirksomhed i.Vi glæder os rigtig meget til at introducere HUONE’s koncept på det københavnske mødemarked, som vi ved er et marked med meget kompetente og professionelle møde- og event planlæggere og med rigtig mange fantastiske mødesteder, siger Evon Söderlund grundlægger og CEO for HUONE.

Erfaren hotelprofil skal stå i spidsen for HUONE

I Danmark har HUONE International ansat Louise Adolph som adm. direktør. Louise har 17 års erfaring i hotel- og mødebranchen og kommer senest fra en stilling som Operation Manager for det moderne high-end hotel Skt. Petri i København. Kilde: Pressemeddelelse.

Læs mere om HUONE Copenhagen


?