21.01.2020Møde & Event News

IT-mand overtager Kysthusene

Iværksætteren Allan Bruhn har netop købt Konference- & Feriecenteret, som ligger ud til vandet i Gilleleje. Han sætter fokus på en stærk grøn profil.

Allan Bruhn overtager Kysthusene efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse. Allan Bruhn var en af 4 grundlæggere af det danske IT-infrastruktur- og sikkerhedshus, Conscia, der i dag har over 700 medarbejdere i 6 lande. Og efter at have været en del af den enorme vækst i snart 17 år har Allan Bruhn nu besluttet, at tiden er kommet til at finde et nyt projekt at fordybe sig i.

De bedste betingelser for mennesker

”Det er selvfølgelig lidt af et brancheskift,” siger Allan Bruhn, ”Men både i IT- og i konferenceverden handler det jo om at være med til at skabe de bedste betingelser for mennesker, og det har altid været min drøm.” Allan Bruhn ser mange muligheder i Kysthusene, og ønsker især at udvikle konferenceområdet, så virksomheder kan få endnu bedre muligheder for at få glæde af de lækre faciliteter ved vandet.

Vil styrke den grønne profil

Allan Bruhn har også tanker om at udvikle Kysthusenes grønne profil yderligere. Der er allerede tænkt fornuftige klimatanker og igangsat vigtige initiativer. For eksempel har man implementeret et yderst effektivt jordvarmesystem til opvarmning af selve konferencebygningen og pools mv. "Som teknologimand er det spændende at tænke innovativt også på det grønne område, som jeg meget gerne ser som en endnu stærkere del af stedets profil,” siger Allan Bruhn.

Se mere om Kysthusene


?