02.04.2020Møde & Event News

Kære læser af Møde & Event News

Rigtig god påske. Vi håber at se dig til Kursuslex gratis webinar 7.4 kl. 10.00, hvor du får gode råd om at komme mentalt igennem krisen.

I næste uge bliver det påske, og derfor holder nyhedsmailen ferie. Der er ellers rigeligt at skrive om, men lige nu er det ikke de positive historier, der dominerer. Vi er alle berørt, og vi, der arbejder med møder, konferencer, events m.m. er særlig hårdt ramt. Men uanset, hvor hårdt ramt, vi er, så bliver vi nødt til at styrke os selv af og til.

Kom igennem på den gode måde

Vi SKAL finde noget positivt hver dag, vi SKAL smile hver dag, og vi SKAL glædes hver dag. Vi SKAL tro på, at det snart bliver hverdag igen. På tirsdag kl. 10.00 tilbyder Kursuslex et gratis webinar, der netop handler om at komme igennem denne krise på en god måde.

Det er helt gratis. Seminaret er Kursuslex´ lille påskehilsen til dig, men derfor skal vi ikke undlade at ønske jer alle en rigtig god påske. Den bliver meget anderledes, men lad os alligevel prøve at finde noget glæde og håb. Vi ses på den anden side!

Læs om seminaret her – og tilmeld dig.


?