10.08.2021Møde & Event News

Klar til et spændende efterår

Kursuslex byder de kommende måneder både på Møde & Eventmessen, 2 x MødeMekka og Meeting Live Vest.

Velkommen tilbage fra ferie. Håber du er blevet begunstiget med godt vejr og gode oplevelser - og har fået slappet fuldstændigt af, uanset om ferien er tilbragt i Danmark eller uden for landets grænser.

I Kursuslex har vi nydt sommeren og glæder os nu til at tage fat på et travlt efterår, som blandt andet byder på vores største, årlige arrangement - Møde & Eventmessen i Forum København den 1. september.

Igen i år kan du som mødeplanlæggere på messen møde og blive inspireret af et bredt udsnit af hoteller og konferencecentre, destinationer, eventbureauer og forskellige andre aktører inden for møde- og eventbranchen.

Derudover venter et stort og spændende program med workshops og foredrag, hvor du blandt andre kan opleve filminstruktøren Thomas Vinterberg, iværksætteren Mia Wagner, samfundsdebattøren Anne Sophia Hermansen og livsstilseksperten Flemming Møldrup.

Senere på efteråret venter endnu en stor messe for mødeplanlæggere, når vi inviterer til Meeting Live Vest den 19. november på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Programmet for denne messe bliver offentliggjort senere.

Indimellem de to messer byder vi også på to gange MødeMekka - nemlig den 9. september i Vejle hos Best Western Torvehallerne og den 26. oktober i København på det nye Scandic CPH Strandpark.

Læs mere om vores arrangementer og tilmeld dig her.

Glæd dig også til det nye nummer af Møde & Eventmagasinet, som udkommer i slutningen af august med stort tema om bæredygtighed og et fokus på møder og events ved og på vandet.

Venlig hilsen
Kursuslex


?