01.04.2020Møde & Event News

Koldingfjord renoverer 110 værelser

Hotel Koldingfjord i Kolding tror på fremtiden og har besluttet at benytte anledningen til at forbedre hotellets indre for 15 mio kroner.

15 millioner kroner. Arbejdet sættes i gang hurtigst muligt. ”Hotellets bestyrelse finder, at det er rettidigt omhu at fremskynde denne renovering af 110 badeværelser. Selvom der er mørke skyer over den danske hotelbranche, finder vi det rigtigt at bruge tiden nu på endnu en renoveringsrunde, så vi står endnu stærkere i konkurrencen, når 'normale' tider vender tilbage” siger adm. direktør Peder J. Madsen.

Det er et af landets største pensionsselskaber, PKA, der repræsenterer hotellets ejere. PKA har anbefalet, at renoveringen kommer i gang nu. Ifølge PKA’s ejendomschef Nikolaj Stampe ønsker pensionsselskabet at fremrykke planlagte investeringer for at give en håndsrækning til erhvervslivet i en vanskelig tid. ”Vi kan fra PKA’s side bidrage til at få samfundet op i fart igen, når krisen er overstået. Derfor er et projekt som renoveringen af badeværelser på Hotel Koldingfjord oplagt at få i gang nu. Det vil dels skabe aktivitet, mens det bliver udført, og dels stille hotellet stærkt i konkurrencen på den anden side af krisen" siger ejendomschef Nikolaj Stampe.

"Jeg har aldrig oplevet noget lignende"

Hotel Koldingfjord er lukket helt ned i disse dage, og hovedparten af medarbejderne er sendt hjem. De økonomiske konsekvenser af coronakrisen bliver dramatiske, spår adm. direktør Peder J. Madsen. "Vi er ligesom vores kollegaer i hotel- og restaurationsbranchen udfordrede. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og desværre har det lange udsigter, inden vi er tilbage på normalt aktivitetsniveau. Men signalet om at fremskynde renoveringen kan ikke misforstås. Hotel Koldingfjord kommer igennem denne krise. Vi tror på fremtiden, selv om det ser sort ud lige nu", siger adm. direktør Peder J. Madsen.

Hotel Koldingfjord er ejet af Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer samt Dansk Sygeplejeråd. Hotellet råder over 132 værelser, og ligger smukt placeret ned til Kolding Fjord. Hotellet åbnede i 1990, og er i dag et af landets førende konferencehoteller.

Se mere om Hotel Koldingfjord


?