17.08.2021Møde & Event News

Koldingfjord satte sommerrekord

God juli-belægning på Hotel Koldingfjord, som forventer travlt efterår med mange møder.

Aldrig tidligere har så mange sommergæster besøgt Hotel Koldingfjord som i år. Juli 2021 blev den bedste juli måned i hotellets historie med næsten en femtedel flere gæster end i juli 2019, der havde den hidtidige rekord.

”Det er dejligt, at så mange vil bruge nogle feriedage hos os. Mange gæster fortæller, at de har savnet Hotel Koldingfjord gennem coronatiden. Det varmer selvfølgelig,” siger Peder J. Madsen, administrerende direktør på Hotel Koldingfjord.

De mange gæster er danske feriegæster, som har valgt at holde ferie i Danmark. Antallet af ”danske” overnatninger på Hotel Koldingfjord er steget med 51 procent.

Feriegæsterne ”nøjes” ikke med at overnatte i de historiske bygninger på nordsiden af Kolding Fjord.

”Mange gæster nyder frokost og aftensmad i hotellets restaurant og cafe, så selv om vi desværre har måtte reducere vores kapacitet på grund af personalemangel, er omsætningen på mad og drikkevarer steget med hele 35 procent”, siger Peder J. Madsen.

”Også de kommende måneder ser virkelig gode ud. Folk har brug for at mødes igen til konferencer, møder og selskaber. Der er stor efterspørgsel til resten af 2021 og godt ind i 2022,” siger Peder J. Madsen.

Se mere om Hotel Koldingfjord


?