04.06.2020Møde & Event News

Kom til webinar om virtuelle møder

Kombinationen af virtuelle og fysiske møder er en form, vi vil se mere til i fremtiden. Hør hvorfor på Trippus webinaret den 11. juni om formiddagen.

Rigtig mange mennesker er gået fra lille eller ingen viden til at have temmelig godt kendskab til at holde digitale møder. Mange er blevet klar over, at virtuelle møder kan rigtig meget og nogle gange nok. Men man ved også, hvad virtuelle møder ikke kan. Kombinationen af de to former samler det bedste fra begge verdener.

I Møde & Eventmagasinet, som udkommer i disse dage, kan du blandt andet læse, at mødeplanlæggere bag store kongresser ser en stor fordel i, at man ikke behøver at savne nogle af de allervigtigste deltagere, blot fordi de af forskellige grunde ikke har mulighed for at være fysisk til stede på kongressen.

Også for deltagere som alternativt var udeblevet

Der er et stort pontentiale i hybridmøderne, fordi de giver mulighed for, at 'alle' kan deltage. Også dem fra den anden side af kloden, som måske i højere grad kommer til at se det som upassende eller for dyrt at flyve til konferencer, når bæredygtige tankegange for alvor vinder frem. Og man kan få tilmeldinger også fra dem, som kun ser en interesse i få af kongressens programpunkter.

Webinaret præsenterer blandt andet, hvad man har brug for af udstyr, og der gives gode råd om, hvordan man gør virtuelle møder interessante for alle deltagere.

 Se mere og tilmeld dig Trippus webinaret den 11. juni kl. 10.00 - 10.45


?