15.06.2021Møde & Event News

Kraftig stigning i mødeaktiviteten

NemTilmeld har i maj registreret 45 procent flere afholdte, fysiske møder end i maj sidste år.

Den gradvise lempelse af coronarestriktioner og forøgelsen af det indendørs forsamlingsloft har for alvor sat gang i møde- og konferenceaktiviteterne rundt om i landet. Det oplever virksomheden NemTilmeld, som står bag et af Danmarks mest anvendte tilmeldingssystemer.

NemTilmeld har i maj registreret 2.347 fysisk afholdte arrangementer inklusive møder og konferencer, hvilket svarer til knap 45 procent flere end på samme tidspunkt sidste år, hvor Danmark fortsat var delvist nedlukket første gang.

”Landets hoteller og konferencesteder har hårdt brug for flere kunder i butikken. Derfor er det dejligt, at vi kan se, der begynder at blive holdt og planlagt flere fysiske arrangementer,” siger Thomas Kjærgaard, direktør hos NemTilmeld.

De 2.347 afholdte arrangementer i maj er næsten dobbelt så mange, som der blev afholdt i månederne april og marts i år. Der er dog stadig et stykke vej til niveauet fra maj 2019, hvor der blev afholdt 3.240 arrangementer, som gjorde brug af NemTilmelds system.

NemTilmeld har i maj desuden registreret 3.152 nyoprettede, fysiske arrangementer, hvilket er det højeste antal siden januar 2019 og en stigning på 98 procent sammenlignet med maj sidste år. Det underbygger således, at flere og flere arrangører genvinder håbet i forhold til fremtidige arrangementer.

Se mere om NemTilmeld


?