09.12.2019Møde & Event News

Kurhotel Skodsborg bliver måske fodbold-hotel

UEFA anbefaler Kurhotel Skodsborg i Nordsjælland som hovedkvarter i forbindelse med europamesterskaberne i fodbold 2020.

Kurhotel Skodsborg bliver måske opholdssted for et af de fodboldlandshold, der har kvalificeret sig til UEFA EURO 2020, i daglig tale europamesterskaberne i fodbold 2020. Hotelchef Lasse Bursøe fortæller, at kurhotellet blandt andet er blevet udvalgt på grund af sin lokation – tæt på Parken, men alligevel midt i den skønneste natur - sine prisvindende spa- og fitnessfaciliteter samt hotellets høje niveau for service og gastronomi.

Over 150 hoteller er tjekket ud

”Vi er glade og stolte over, at UEFA med deres internationale ekspertise har valgt Kurhotel Skodsborg som et af de hoteller, landsholdene, der har kvalificeret sig til EURO 2020, kan vælge som basecamp under de altafgørende landskampe,” siger Lasse Bursøe. Det erfarne og topprofessionelle team fra UEFA har besøgt flere end 150 hoteller og flere end 100 træningsanlæg i løbet af de seneste 2 år.

Sikkerhed vægter højt

”Målet er at sikre et komfortabelt og sikkert miljø, som samtidig opfylder de højeste internationale standarder og lever op til de unikke behov, som professionelle atleter har,” skriver UEFA på Uefa.com. UEFA har – i samarbejde med sin officielle bookingpartner Booking.com – forhåndsbooket de fleste værelser på Kurhotel Skodsborg i perioden fra den 7. juni til den 12. juli 2020, hvor kampene skal spilles. Hvis et af de 3 udenlandske hold – Rusland, Finland eller Belgien – der skal spille i Danmark vælger hotellet som sin basecamp, vil spillerne skulle træne på Lyngby Stadion.

Se mere om Kurhotel Skodsborg


?