Advertorial

Lad os mødes i bilen

Hos Audi Gladsaxe og Audi Fredericia kan du holde erhvervsarrangementer i stilrene omgivelser og få en 5-stjernet oplevelse.

På jagt efter et anderledes sted at holde en event? Så kig ekstra godt efter næste gang du er nede for at se på ny bil. I hvert fald, hvis bilen er en Audi. For hos Audi Gladsaxe og Audi Fredericia kan du holde erhvervsarrangementer i stilrene, arkitekttegnede omgivelser og få en ekstraordinær 5-stjernet oplevelse.

”Her er tysk ordentlighed og værtinder, hvis eneste opgave er at sikre, at du føler dig godt tilrette. Vi gør en dyd ud af at sørge for, at vores personale har det godt, så de møder kunderne med et smil og leverer ekstraordinær service. Vi er et premium produkt og vil gerne opleves som et 5-stjernet hotel, uanset om du er her for at prøvekøre en bil eller booker os til en event,” siger Malene Arildsen administrationsansvarlig for Audi Fredericia.

Identiske oplevelser øst og vest for Storebælt

Idéen om, at en bilforretning også kan være et eventsted blev født, da Audi skulle bygge ny forretning på en bar mark i Fredericia. For at skabe opmærksomhed og tiltrække kunder blev butikken indrettet med events for øje, og det blev hurtigt efterspurgt. Ikke mindst fra finans- og IT-sektoren, der stadig er de kunder, der fylder mest i bøgerne. Forretningerne i Audi Fredericia og Audi Gladsaxe er identiske – med den undtagelse, at Fredericia har ét ekstra eventlokale med plads til 20 personer - og lægger hvert år hus til omkring 160 events. De afholdes i showroomet, der rummer 150 personer på førstesalen i de 10.000 m2 store forretninger, hvor der til daglig står biler til skue. Og mindst et par stykker bliver stående, også når lokalet bruges til et arrangement.

Break out i bilen

Vil man, kan bilerne være andet end blot en lækker detalje i den eksklusive ramme. De kan bruges som break out rooms. ”Vi er tit blevet spurgt, om vi har break out rooms. Indtil for nylig har vi måtte svare nej, men efter et arrangement, hvor deltagerne skulle tale sammen i mindre grupper og spontant satte sig ind i bilerne, er svaret ja. Ja, vi tilbyder både 3- og 5-døres lydtætte break out rooms, med behagelige sæder og duften af ny bil,” siger Steen Salée, administrationschef Audi Gladsaxe.

Det er naturligvis også muligt at arrangere testkørsler og komme på rundvisning i forbindelse med events. At forretningerne er identiske gør det nemt at holde ens arrangementer på Sjælland og i Jylland. Eller to simultane, hvor man transmitterer oplæg og taler på tværs af landet. Så behøver man ikke tage bilen lige den dag.

Se mere om Audi


?