17.09.2019Møde & Event News

Leder-konference for hotelbranchen

Mød bl.a. Petter Stordalen og få indsigt i de største succeser i hotelbranchen lige nu. Hør hvorfor - og hvad der styrer udviklingen for de kommende år.

OptiMeet 2019 er for ambitiøse ledere og mellemledere på møde- og konferencesteder. Du kan bl.a. møde Petter Stordalen, der om nogen lægger linjerne for branhcens udvikling lige nu. Hele dagen kan du få indsigt i hotellernes største succeser - beskrevet gennem konkrete ideer og cases.

Selv i pauserne kan du få masser af inspiration på det lille udstillingsområde, hvor du blandt andet får ideer til at udnytte udeområder til spændende møderum (eller spisesteder). Mød også firmaet "e.on", som hjælper hoteller med grøn omstilling.

Hvis du vil øge din indtjening.

Formålet med Optimeet er at skabe endnu bedre produkter og større indtjening. OptiMeet 2019 sætter fokus på ”best cases”, koncept-udvikling, mediebilledet, mødeplanlæggerne, vores hjælp til dig – og masser af netværksmuligheder. Dagen byder på indlæg fra spændende speakere både indenfor og udenfor møde- og eventbranchen

Tag med, når Kursuslex den 1. oktober inviterer til en inspirationsdag fyldt med faglige indlæg om spændende hotelkoncepter, den teknologiske udvikling, markedsføring og drift indefor møde- og eventbranchen.

Se mere om OptiMeet 2019


?