01.05.2020Møde & Event News

Ledig kapacitet tilbydes som lagerplads

Virksomhederne har overskudslagre af produkter lige nu. Og Messe C, Fredericia har tommer haller. Den situation er nu løst til fælles glæde.

Hvis nogle ikke kan holde ordet "Corona-krise" ud længere, så kan man måske overveje at udskifte ordet med "Krea-Krise". For det er i grunden beundringsværdigt, hvor meget kreativitet, der bliver udvist i denne tid. Senest har Messe C i Fredericia fundet på at tilbyde sin ledige kapacitet som lagerplads for de bugnende varelagre fra virksomheder, der lige nu ikke kan komme af med varerne.

Lige til højrebenet

I alt tilbyder Messe C 24.000 m2 lagerplads til opbevaring. "Rigtig mange virksomheder kæmper med at finde lagerkapacitet til de varer, som hober sig op under krisen, så det ligger lige til højrebenet at bruge vores tomme haller til at hjælpe dem. Og det er dejligt at få noget aktivitet i huset," siger adm. direktør Grete Højgaard, som ellers sidder stort set alene på kontoret kun med ganske få medarbejdere i huset.

Det må formodes, at behovet for det nye samarbejde nok så belejligt vil forsvinde næsten samtidigt hos begge parter, når både virksomheder og mødesteder år aktiviteterne i gang igen.

Se mere om Messe C, Fredericia


?