03.12.2019Møde & Event News

Lej Zoo for en aften

I ZOO kan du holde møder og selskaber for 6-400 personer i alt fra et klassisk auditorium til imponerende arkitektoniske rammer med en helt særlig udsigt.

I Zoologisk Have I København får man en oplevelse, der bygger på både det faglige, det tekniske, der praktiske og det helt særligt oplevelsesrige møde. Entré til Haven er inkluderet, og der til manges overraskelse gode parkeringsmulighder i hverdagene. Også med offentlig transport kommer man nemt frem til Zoo's mange mødemuligheder. Zoo er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk.

Få haven 100% for jer selv

Zoo har kapacitet til møder og selskaber for 6-400 personer. Og der er mulighed for at holde et teammøde, en julefrokost eller leje hele ZOO for en aften. Alle arrangementer kan kombineres med en rundvisning med en af Zoos guider eller en af ZOOs andre tæt på dyrene-oplevelser. Prøv evt. de nye faciliteter lige ved pandaburet.

Madkastellet står for maden

Madkastellet, der er kendt for prisvindende madløsninger med kant, står bag komfurerne i ZOO og kokkererer til arrangementer og til Havens 3 restauranter. Alt er baseret på gode råvarer, og køkkenet tager altid højde for individuelle behov og ønsker. Køkkenet ledes af Casper Sobczyk, der blandt andet har gjort sig bemærket som fast kok i Go'Morgen Danmark.

Teknikken

Alle mødelokaler er udstyret med opdaterede skærme og lydudstyr. Det er muligt at koble sig på gratis WiFi i hele Haven.

Se mere om møder i Zoologisk Have


?