11.02.2020Møde & Event News

Luksus-bæredygtighed er det nye sort

Det vil du se på Nordic Meetings & Events Expo 2020! Lær af udstillerne, lyt med ved foredragene - brug ideerne! Så er du i gang.

Nordic Meetings & Events Expo har fokus på bæredygtighed i en sådan grad, at udstillerne er blevet bedt om at tænke bæredygtigt fra A til Z allerede inden, de ankommer til messen. Begge messedagene er der masser af inspiration hos udstillerne, og der er flere foredrag med fokus på bæredygtighed, selv om det naturligvis ikke er det eneste hotte emne, der kommer i fokus den 25. og 26. marts, når messen afvikles i Forum Copenhagen.

Men hvis du er gået lidt i stå i din egen og virksomhedens bæredygtige udvikling og allerede har indført de mest oplagte løsninger, så vil messen være fin inspiration til at tage næste skridt. Den gode nyhed er, at bæredygtighed ikke handler om at stå under den kolde bruser og spise sandwich fra i går. Der er masser af muligheder for at kombinere luksus med bæredygtighed. Kom selv og se!

Grøn bazar

På et særligt Green Zone område kan du møde nogle producenter og leverandører af bæredygtige varer, som kan bruges både til møder, på kontoret eller som firmagaver. Det er muligt at købe varerne direkte på messen. Tag et par forslag med hjem at vise kollegerne på kontorer.

Alle udstillerne er blevet bedt om at have fokus på bæredygtighed. Som gæst vil man sikkert få færre brochurer, færre plasticposer og færre plastic give aways. Det bliver spændende at se, hvad udstillerne har fundet på. Begge dage kan man sætte sig som tilhører på foredragsscenerne og blive klogere på, hvad de mest fremmelige inden for bæredygtighed har gjort sig af erfaringer  - lyt med og kopier de bedste ideer!

Her er nogle få af de mange forslag, udstillerne har fået fra Kursuslex.

-    Bestil materiale uden årstal på, så de kan genbruges flere år efterfølgende.
-    Vælg digitale løsninger i stedet for printede brochurer og kort.
-    Udlevér kun materiale til potentielle og interesserede gæster, da resten bare smides ud.
-    Undgå afskårne blomster.

Foto: Magsinet Forbes trækker bl.a. luksustog frem som et alternativ til dyre flyrejser kombineret med ikke-bæredygtige ophold.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo 25. og 26. marts


?