25.08.2020Møde & Event News

Madforførelse på næste MødeMekka

Her hører du om madkoncepter, økologi og neuro gastronomi.

Et foto af dagbladet Børsens madanmelder, Ole Troelsø, hænger i mange restaurationskøkkener. Hvis han ”spottes” i restauranten, skal køkkenet nemlig straks have besked, og alt bliver sat ind på at skabe den ypperste servering. En god anmeldelse af Ole Troelsø´s kan nemlig være guld værd.

På MødeMekka d. 30. september kan du møde madanmelderen, der øser ud af sin store viden inden for kendte restauranter i ind- og udland samt spændende kokke, som har været pionerer i branchen. Han sætter også fokus på maden til mødegæsterne, hvor konferencecentrene i de senere år virkelig har udviklet og smagt sig frem til sund og velsmagende mad. Madkoncepter, med fokus på madspild, bæredygtighed, økologi og neuro gastronomi er kommet for at blive.

Og nu kan vi sætte endnu et begreb på efter Covid-19, nemlig Corona-sikret forplejning. MødeMekka finder sted på Scandic Falkoner og du kan holde helt op til 10 korte speed-møder med op mod 36 mødesteder og –leverandører, som alle er klar til at give dig indsigt i mulighederne hos netop dem samt give dig faglig viden og sparring i forhold til dine kommende arrangementer.

Læs mere om MødeMekka på Scandic Falkoner


?