06.02.2020Møde & Event News

Mærk verden - i Ballerup

Med WTC Ballerup Konference Center får du et internationalt business center med eksklusive rammer og moderne faciliteter.

Møde med udsigt til verden - og gratis parkering. Man behøver ikke at køre længere end til Ballerup for at mærke den internationale og innovative stemning som ramme om store, lyse mødelokaler og perfekter forhold for messer, produktpræsentationer og udstillinger.

Lyse lokaler og udstillingslounge

WTC Ballerup Konference Center tilbyder 8 mødelokaler og 2 auditorier, som alle har masser af dagslys samt udgang til grønne arealer eller terrasse. Derudover findes et stort loungeområde, som hvis ikke det anvendes til udstillinger og salgsmesser, er perfekt til afslapning i pauserne.

Bronzemærke i økologi

Uanset om I ankommer 4 eller 150 deltagere, bliver I opvartet med personlig forplejning på højt niveau. Reception tager imod og sørger for, at alle føler sig godt forkælet. Køkkenet arbejder hårdt og dedikeret på at gøre forplejningen under dit møde til noget helt særligt. Alle retter er tilberedt fra bunden med årstidens bedste råvarer. Mange af dem er økologiske – faktisk har køkkenet bronzemærket i økologi.Har du ønsker om speciel kost, eksempelvis på grund af madallergi, hjælper køkkenet gerne med at sammensætte en speciel menu.

Se mere om WTC Ballerup Konferencecenter


?