30.11.2021Møde & Event News

Marienlyst Strandhotel åbner skøjtebane den 1. december
 

Den 1. december åbner Marienlyst Strandhotel en skøjtebane, hvor de blandt andet fremover kan byde hotellets konferencegæster ud på isen. Den bæredygtige kunst-is skøjtebane kommer til stå opført på hotellets terrasse med udsigt til havet og vil være der frem til slut februar.

Den 1. december står en helt ny bæredygtig kunst-is skøjtebane klar på Marienlyst Strandhotel. Det sker efter en afstemning blandt hotellets gæster, hvor over 1.100 har deltaget, og det helt tydeligt fremgik, at det var en skøjtebane, der stod øverst på gæsternes ønskeliste for nye faciliteter på hotellet. Skøjtebanen skal være med til at forlænge udesæsonen og skabe en skøn vinterstemning for gæsterne i løbet af de kommende vintermåneder. ´Vi ønsker hele tiden at følge med tiden og sørge for, at vores gæster har lyst til at komme igen og igen. Vi synes derfor, det var helt oplagt at inddrage netop gæsterne i hotellets udvikling og spørge dem, hvilke faciliteter de drømmer om at finde her – det er jo dem, vi er der for. Vi glæder os derfor til at byde dem på skøjteløb med udsigt til Øresund,” fortæller hoteldirektør Michael Lauritsen.

Den nye bæredygtige skøjtebane på 125 kvm2 står hele vinteren klar til at byde konferencegæsterne ud på isen – og kommer også til at være en del af mulighederne indenfor teambulding. Den står opført på hotellets terrasse med udsigt ud over havet og vil være der til slut februar. Skøjtebanen er en bæredygtig udgave, der hverken bruger elektricitet eller vand.

Marienlyst Strandhotels skøjtebane åbner den 1. december og har åbent dagligt fra kl. 10-22 frem til slut februar. 

Læs mere om Marienlyst her


?